Slujbă de mulţumire şi cerc pastoral

Viața parohiei Octombrie 30, 2012

         În data de 28 octombrie a.c. începând cu orele 17, la biserica nostră a avut loc  slujba de multumire pentru tot binele pe care l-am primit de la Bunul Dumnezeu în anul ce a trecut. Au slujit un sobor de 18 preoţi condus de părintele protopop al Protopopiatului Tg.Neamţ Ioan Dogariu care a şi ţinut un frumos şi folositor cuvînt către cei aproximativ 400 de credincioşi prezenţi.

         A urmat un progam de poezie şi cântece al unui grup de elevi îndrumaţi de doamna învăţătoare Violeta Blaga iar în trapeza parohiei lucrările cercului pastoral “Izvorul Tămăduirii”, având ca temă “Viaţa morală a preotului oglindită în Sfânta  Scriptură - factor determinant în activitatea sa pastorală”, susţinută de P.C. Ic. Strav. Petru Gavriloaia, preşedintele cercului şi gazdă a evenimentului.

         Toţi credincioşii au participat la o agapă frăţească, sprijiniţi fiind de o parte de credincioşi precum şi de primarul comunei  Vasile Mărculeţ cu echipa sa, prezenţi  la eveniment. Mulţumind tuturor pentru pentru toate, considerăm că a fost o reuşită.

                           ”Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu şi pe pământ pace, între oameni bunăvoire” (Luca II,14)